Bedrukte Kleding

Bedrukte Kleding

Voor bedrukte kleding bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Bedrukt bekleding wordt vooral ingezet voor promotionele doeleinden. Bedrukken is in de meeste gevallen prijstechnisch de voordeligste optie. We leveren zowel kleding als Digitale Print, zeefdruk, als ook met flex-print, voor elke wens en elk budget we een passende oplossing.

Bedrukte kleding kan o.a. gebruikt worden voor: 

- Werkkleding.

- Kleding voor sportteams / sportevenementen. 

- Uniforme kleding voor verenigingen en stichtingen. 

En veel meer.


Mogelijkheden

Wij kunnen drukken of borduren op vrijwel alle type kledingstukken. Denk hierbij aan polo's, T-shirts, hoodies, sweaters, longsleeves, jassen, fleecejacks, broeken, sjaals, petten, mutsen, tassen, en veel meer.

In de regel leveren wij zowel de kleding, als de bedrukking daarop. In uitzonderlijke gevallen kunt u ook uw eigen kleding aanleveren, waarop wij dan de bedrukking aanbrengen. (vraag naar de voorwaarden)

Klikt u op de online catalogus voor een kijkje in het assortiment van waaruit wij leveren kunnen.

Prijzen

Voor de meeste bedrukte kleding doen we u prijzen op maat toekomen. Door de verschillende mogelijkheden in de soorten kleding, posities van de drukwerk, het formaat en het aantal kledingstukken dat u nodig heeft, is het onmogelijk standaard prijslijsten beschikbaar te maken.

Voor alle producten kunt u eenvoudig een prijs aanvragen. We garanderen te allen tijden een zéér scherpe prijs, en een uitstekende kwaliteit.

Ontwerp

Meestal betreft het (bedrijfs-) logo's welke op uw kleding gedrukt moeten worden. Eerst bespreken we met u welk merk en type kleding het best bij uw wens past. U levert ons uw gewenste ontwerp voor de bedrukking aan, en wij stemmen met u de gewenste formaten en posities af middels een duidelijke werktekening.

Kleuren

We kunnen van 1 kleur, tot full colour printen of zeefdrukken. Wij zorgen altijd dat de werkelijke kleur van de bedrukking, de kleur uit uw logo zoveel mogelijk benadert. 100% exacte benadering kan echter nooit gegarandeerd worden, o.a. door de kleur en het absorbatievermogen van de stof waarop gedrukt wordt.

Levertijden

De levertijd voor bedrukte kleding bedraagt ca. 10 werkdagen voor het printen en borduren, voor het zeefdruk liggen de tijden rond de 3a 4weken, na goedkeuring en order bevestiging. E.e.a. afhankelijk van benodigde aantallen. Bij spoedaanvragen, neemt u graag even contact met ons op.

Verpakking

De kleding wordt altijd handzaam in dozen verpakt. Tegen meerprijzen kunnen we ook kleding per item in plastic verpakken. Voor meer informatie adviseren we u contact met ons op te nemen.

Specialeaanvraag

Heeft u een speciale wens, of wenst u per mail een vrijblijvende scherpe prijs op maat te ontvangen, stuurt u dan graag een mail naar info@STCKRZ.com, met daarin uw contactgegevens, de afbeelding(en) of teksten welke u wilt gebruiken, het aantal, en het soort kleding dat u wenst, en een omschrijving van uw idee. We zullen u dan op korte termijn een aanbod op maat en een voorsteltekening maken.