FAQ

Persoonlijk hulp nodig

Wij helpen u graag verder! U kunt ons direct bereiken via onze contactformulieren in de rubriek Contact. Of u belt met onze klantenservice (telefoonnummer staat onderin op onze pagina).

Geeft STCKRZ.com korting?

Wij bieden al zeer voordelige prijzen welke mogelijk zijn door een grotendeels geautomatiseerde, eigen productie in ons bedrijf. Als onderneming met regelmatige bestellingen, verheugen wij ons op uw aanvraag via onze rubriek ContactTAV Aanvraag voor zakelijke klanten met betrekking tot het regelen van speciale condities.

Verzendkosten

STCKRZ.com verzend alles gratis binnen Nederland, buiten Nederland zal verzendkosten worden gerekend.

Kunt u mij voorbeelden van uw producten toesturen?

Vanwege onze automatische productie kunnen wij helaas geen specifieke voorbeelden beschikbaar stellen. Maar wij zenden u graag een demoset met alle papiersoorten toe via onze rubriek  Contact → TAV Aanvraag Demoset

Krijg ik een voorafdruk (proef) bij mijn bestand?

Op grond van de geautomatiseerde bestelprocedure kunnen wij geen voorafdrukken beschikbaar stellen om te controleren of om vrij te geven. De ProcessStandard Offset die wij gebruiken, waarborgt een hoge kleurenkwaliteit. Wanneer u toch voorbeelden nodig heeft, adviseren wij u een kleine oplage te bestellen.

Hoe annuleer ik een bestelling?

Nadat er een schriftelijk akkoord is gegevens worden de orders vrijwel meteen in productie genomen (binnen 24u), hierdoor is kostenloos annuleren in de meeste gevallen niet meer mogelijk, mocht er onverhoopt toch iets zijn neem direct contact met ons op.