Stickers

Reclame die blijft plakken! Naast beschrijf- en naderhand bedrukbare stickers voor binnenshuis vindt u hier ook het juiste voor het maken van reclame buitenshuis. Met outdoor-stickers op PVC-folie zorgt u ervoor dat uw reclameboodschap heel lang aanwezig is.

(klik hier)

Statische Stickers

Reclame die NIET blijft plakken! Stickers op 50 µ Stafix hechten helemaal zonder lijm door permanent statische oplading op bijna elk schoon en droog oppervlak. Probleemloos aanbrengen en verwijderen zonder resten achter te laten. Er kan van bijna elk oppervlak direct gebruik worden gemaakt voor reclamedoeleinden.

(klik hier)

Etiketten

Individualiseer nu uw dranken en voorzie producten gewoon van een etiket met uw eigen design. Wijnetiketten drukken en flesetiketten bestellen was nog nooit zo eenvoudig. De hoogwaardige papieren stickers op rol zijn geschikt voor het aanbrengen van tekst en het beplakken van artikelen, flessen en dozen. Voorzien van uw logo, contactgegevens en aanwijzingen bij het product, zijn de zelfklevende etiketten ideaal voor een voordelige merkreclame.

(klik hier)

Speciale aanvragen

Zit uw type sticker of formaat niet in ons assortiment, of heeft u speciale wensen! neem gerust contact met ons op via onze contact pagina, wij helpen u graag verder.

Offerteaanvraag